Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Aftalen for Paragliding på Herstedhøje i Vestskoven i 2018

Aftalen for Paragliding på Herstedhøje i Vestskoven for 2018

Naturstyrelsen giver på baggrund af en konkret henvendelse fra "Dansk Hanggliding og Paragliding" tilladelse til, at klubber under foreningen kan udføre paragliding med start og landing på Herstedhøje i Vestskoven på følgende vilkår:

 •  Flyvninger med mere end 10 skærme skal bookes via booking.naturstyrelsen.dk på forhånd.
 •  Flyvning med færre end 10 skærme kan bare gennemføres, idet det forudsættes, at stier ikke spærres under letning og landing.
 •  Der må lettes og landes på arealet. Arealet er en del af en fold med græssende dyr og anvendes også af mange skovgæster. Der skal tages hensyn til øvrige besøgende og deres aktiviteter samt de græssende dyr.
 •  Grej skal bæres ind og ud af folden. Biler skal parkeres på de offentlige P-pladser.
 •  Der må ikke flyves med påmonteret motor.
 •  Denne tilladelse er udelukkende grundejers tilladelse til at lette fra og lande på arealet og erstatter ikke evt. tilladelser fra andre myndigheder.
 •  Flyvning foregår på eget ansvar.
 •  Klubben står selv for den nødvendige sikkerhed i forhold til flyvningen og de øvrige besøgende.
 •  Det forudsættes, at der udføres træning som klubaktivitet og ikke kommercielle kurser.
 •  Tilladelsen gælder som udgangspunkt indtil videre.
 •  Såfremt ovenstående vilkår ikke overholdes kan Naturstyrelsen trække tilladelsen tilbage uden videre varsel.

 

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte DHPUs udviklingskonsulent via mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Udskriv

Klubleder Kongres 2017

 

Til alle klubformænd

                                                                                                                                                                                    Den 9. september 2017

Vedr. Klubleder Kongres 2017

Som tidligere varslet, inviterer Dansk Hanggliding og Paragliding Union formænd og næstformænd fra vores tilknyttede klubber til Klubleder Kongres på SAS Radisson i Odense.

lørdag d. 25. november kl. 12.00

(Der serveres frokost)

 

Formålet med Klubleder Kongressen er, at orientere klubberne omkring den kommende 5-års plan som igangsættes allerede i januar 2018 og løber indtil 2023. Økonomien er blevet forhandlet færdig, og bestyrelsen kan derfor nu fuldt ud fortælle om hvilke konkrete initiativer vi ønsker at iværksætte, vores målsætninger samt hvorledes økonomien bakker op omkring dette – det har været et stort arbejde, og vi glæder os til at dele det hele med jer.

På dagen vil følgende emner blive berørt

 •         DHPUs strategi og målsætninger
 •        Vores økonomi
 •         Hvad kan DHPU tilbyde Jer?
 •         Klubstruktur – nye muligheder.
 •         Samarbejde mellem klub og forbund

Bestyrelsen ønsker en åben og positiv dialog om alle dagens emner, og derfor er der indlagt muligheder for diskussion mellem hvert emne, således at alle får mulighed for at kommentere.

Efter dagens møder vil bestyrelsen gerne inviterer på en hyggelig aften hvor der ligeledes ligges op til, at man i en afslappet atmosfære kan få sig en samtale med et bestyrelsesmedlem omkring mere konkrete emner som rører sig i din klub – det kan være alt fra økonomi til hvordan I kan få mere ud af vores samarbejde. Skulle I ønske, en uformel samtale med et bestyrelsesmedlem, må dette gerne meddeles vores sekretariat således, at vi kan sætte tid af til dette.

Tilmelding til kongressen er påkrævet senest d. 10. november 2017. Overnatning kan tilkøbes for 995,- (dobbeltværelse) og 795,- (enkeltværelse) og sker gennem direkte kontakt til hotellet, nævn blot, at du deltager i et DHPU arrangement.

Skulle din klub have et ekstraordinært ønske om, at flere end 2 fra bestyrelsen deltager på kongressen, kan der rettes henvendelse til vores sekretariat.

OBS. Søndag d. 26. november kl. 13.00 afholdes der budgetmøde samme sted, og der er således en oplagt mulighed for, at få indflydelse på budgettet for 2018.

 

Vi håber, at se så mange som muligt til en spændende dag!

 

Udskriv

Budgetmøde 2017

Indkaldelse til budgetmøde 2017.

Der afholdes budgetmøde søndag d. 26. november 2017 kl. 13.00

Mødet afholdes på SAS Radisson Blu HC. Andersen i Odense

Adresse:

Claus Bergs Gade 7

5000 Odense C

Forslag til budgettet som ønskes behandlet på mødet skal tilgå vores sekretariat senest d. 17. november 2017

Forslag og tilmelding sendes til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

OBS! Tilmelding påkrævet!!

шаблоны joomla 2.5